Zilvervisjesinhuisbestrijden.nl Gratis advies en oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Bel ons direct

085 - 029 8506

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
Zilvervisjes uitroeien

Zilvervisjes uitroeien

Zilvervisjes kunnen een vervelende last zijn in uw woning. Soms verschijnen er wel een paar zilvervisjes per dag in de woning. Ondanks dat zilvervisjes geen echte schade aan kunnen richten begrijpen wij dat u ze het liefst ziet verdwijnen.

Zilvervisjes uitroeien is iets dat op een juiste manier moet gebeuren.

Zelf de zilvervisjes uitroeien is een optie die in het begin misschien werkt. De beestjes steken niet en veranderen eigenlijk in een hoopje stof, waardoor het vrij gemakkelijk is om er van af te komen.

Maar zodra er steeds meer zilvervisjes te voorschijn komen is het zeker aan te raden om te gaan kijken naar andere opties.

Eén keer in de maand een zilvervisje langs zien komen vraagt niet om een complete bestrijding, maar zodra het enkele keren per week voorkomt is uitroeiing de beste optie.

Zilvervisjes voorkomen

Het voorkomen van zilvervisjes is vaak een lastige klus.

De beestjes houden zich goed schuil, zeker overdag. Dit zorgt ervoor dat het zilvervisjes uitroeien meestal iets lastiger is dan het uitroeien van andere insecten.

Ook is het vaak moeilijk in te schatten waar de zilvervisjes zich precies bevinden. De meest voorkomende plekken zijn bij muren van nieuwbouwhuizen, het toilet, de keuken en andere vochtige en koele plaatsen zoals de kelder en de badkamer.

Vaak komt het ook voor dat zilvervisjes na de nacht worden teruggevonden in bijvoorbeeld de gootsteen of het bad. Dit komt doordat de insecten zich slecht kunnen voortbewegen op een gladde oppervlakte.

Zilvervisjes voorkomen door middel van een goede hygiëne is vaak niet genoeg.

Maar een klein deel van de zilvervisjes laat zich daadwerkelijk zien en de overige beestjes houden zich schuil en komen dus niet in aanraking met de (schone) delen van uw huis. Hierdoor is het zilvervisjes uitroeien ook een lastige klus

Zelf zilvervisjes verdelgen

Het is absoluut niet aan te raden om zelf de zilvervisjes te verdelgen. Deze insecten leggen namelijk ook eieren en na verdelging blijft er altijd een groot deel over dat zich verder voortplant.

Sinds kort is de manier van voortplanten van de zilvervisjes ontdekt. Hierbij is duidelijk geworden dat het mannetje en vrouwtje niet op dezelfde plek tegelijk hoeven te zijn om voort te kunnen planten.

Dit maakt het extra lastig om zelf de zilvervisjes te verdelgen.

Zilvervisjes uitroeien op een professionele manier

De enige optie om voorgoed zilvervisjes uit te roeien, is door ze op een professionele manier te laten uitroeien. Dit zorgt er niet alleen voor dat u direct van de plaag af bent, maar ook zult merken dat de beestjes niet meer terug komen.

Niets doen is ook in deze situatie achteruitgang, aangezien de zilvervisjes zich snel voortplanten en een vrij lange levensduur hebben. Waarschijnlijk heeft u al gemerkt dat (wanneer u niets doet) er steeds vaker een zilvervisje geconstateerd wordt.

Wij willen u graag helpen bij uitroeien van de zilvervisjes. Op een professionele manier zullen wij ervoor zorgen dat de beestjes dezelfde dag nog voor altijd worden verwijderd.

Zilvervisjes uitroeien is voor ons een routine taak en daarmee willen wij u graag van dienst zijn.

U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen of bellen met het nummer onderaan dit bericht.

Foto: Bouba

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8506, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte