Zilvervisjesinhuisbestrijden.nl Gratis advies en oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Bel ons direct

085 - 029 8506

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes bestrijding is een lastig karwei. In dit artikel geven we u advies en informatie over het bestrijden van zilvervisjes.

Zilvervisjes zijn kleine insecten die veel in woningen voorkomen. In grote aantallen kunnen deze beestjes veel schade aanrichten. Het is daarom belangrijk dat de bestrijding van zilvervisjes in huis grondig gebeurd.

U kunt zilvervisjes zelf bestrijden, maar meestal is dit niet afdoende. De beestjes komen namelijk vaak weer terug. Het is effectiever om een ongediertebestrijder in te schakelen. Experts weten het best hoe ze uw woning duurzaam, milieuvriendelijk en veilig kunnen reinigen.

Hieronder leggen we u meer uit.

Onfris gevoel

Zilvervisjes zijn schuwe diertjes die meestal ’s nachts actief zijn. Overdag schuilen de ze in donkere kieren en naden. Ook verstoppen ze zich vaak onder het laminaat of parket.

Zilvervisjes kunnen niet goed tegen gladde wanden opklimmen. Hierdoor zitten ze vaak vast in douchebakken, badkuipen en servies. U kunt ze zelfs in bed tegenkomen. Dit kan een onfris gevoel geven waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Dit kan door effectieve zilvervisjes bestrijding.

Toch hebben zilvervisjes niet zozeer met de hygiëne in uw woning te maken. Ook is er geen wetenschappelijk bewijs dat de insecten schadelijk voor de gezondheid zijn. Desondanks is de bestrijding van zilvervisjes in huis noodzakelijk, omdat ze anders een spoor van vernieling kunnen achterlaten.

Zilvervisjes bestrijding in huis

De laatste jaren hebben steeds meer mensen last van zilvervisjes in hun woning. Een reden hiervan is dat huizen steeds beter geïsoleerd zijn en dat ventilatie niet optimaal is. Hierdoor ontstaat een vochtig, broeierig klimaat, waarin de insecten goed gedijen.

Dit een van de redenen waarom zilvervisjes ook vaak voorkomen in nieuwbouw woningen.

Zilvervisjes vertoeven graag in vochtige ruimten, zoals de badkamer, de keuken, het toilet en de kelder. Als er geen zilvervliesjes bestrijding plaatsvindt, kunnen de beestjes het behang aantasten. Ook kunnen ze schade brengen aan bijvoorbeeld kleding, schilderijen, zijde en voedsel.

Professionele zilvervisjes bestrijding voorkomt dat u persoonlijke spullen beschadigingen oplopen. Wacht niet te snel met het inschakelen van hulp, want de beestjes planten zich razendsnel voort.

Verspreiding van zilvervisjes

Zonder bestrijding van zilvervisjes verspreiden de beestjes zich snel. Ze kunnen zich verplaatsen door openingen in spouwmuren en leidingen. Ze kunnen ook uw woning binnendringen via bijvoorbeeld visite, uw vakantiekoffer of een pakketje van een online shop.

Als u zilvervisjes in huis heeft, is door de snelle verspreiding de kans groot dat ook uw buren last hebben van deze beestjes. In dit geval kunt u het probleem gezamenlijk aanpakken door een ongediertebestrijder te laten komen.

Een ongediertebestrijder kan uw woning en die van de buren reinigen, zodat de kans op terugkeer van de zilvervisjes kleiner wordt.

zilvervisjes bestrijding

 

Offerte zilvervisjes bestrijding

De bestrijding van zilvervisjes in huis is niet eenvoudig. De beestjes vermenigvuldigen zich snel en kunnen vrij oud worden. Het is daarom verstandig hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in zilvervisjes bestrijding.

Vraag een offerte voor zilvervisjes bestrijding aan via de website of neem telefonisch contact op. Dit kan via het telefoonnummer onderaan deze pagina.

Vraag naar de mogelijkheden voor zilvervisjes bestrijding en welke kosten hier aan verbonden zijn.

Zilvervisjes voorkomen

Als uw woning van zilvervisjes ontdaan is, wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Hiervoor is het zeer belangrijk dat u zorgt voor een lage luchtvochtigheid in uw huis. De kans dat zilvervisjes overleven bij een luchtvochtigheid lager dan 50%, is erg klein.

Enkele tips om de kans op zilvervisjes te verminderen:

  • Ventileer uw woning goed door de ramen regelmatig op te zetten. Houd ook de ventilatieroosters open.
  • Berg jassen en andere kledingstukken niet vochtig op.
  • Maak kieren en naden dicht. Vergeet ook de plintnaden niet dicht te kitten.
  • Repareer lekkende kranen.
  • Zorg ervoor dat binnentemperatuur niet hoger dan 22 graden Celsius is.
  • Zet meubels een stukje van de muur als uw woning vochtig is.

Ons advies voor zilvervisjes bestrijding:

Mocht u last hebben van zilvervisjes in huis, dan raden wij u dus aan om dit professioneel te laten behandelen.

Zelf bestrijden is een optie, maar de praktijk wijst echter uit dat dit in veruit de meeste gevallen niet lukt. De insecten zijn binnen de kortste keren weer terug en u heeft geld verspild aan allerlei sprays en andere methoden om de zilvervisjes te bestrijden.

Ons advies is daarom om contact op te nemen met een professionele zilvervisjes bestrijder. Mocht u dit willen doen, dan kunnen wij u hiermee helpen. Bel hiervoor met het nummer onderaan deze pagina of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8506, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte