Zilvervisjesinhuisbestrijden.nl Gratis advies en oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Bel ons direct

085 - 029 8506

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
middel tegen zilvervisjes

Middel tegen zilvervisjes; wat werkt?

Is er een middel tegen zilvervisjes dat echt werkt?

Als u last heeft van zilvervisjes wilt u hier zo snel mogelijk van af. Er zijn tal van bestrijdingsmiddelen op de markt. De werking van deze middelen is echter twijfelachtig. Het is dan ook niet vreemd dat er nog ontzettend veel huishoudens last hebben van dit soort ongedierte.

Heeft u hier mee te maken? Dan weet u inmiddels waarschijnlijk dat u hier niet makkelijk vanaf komt. Wellicht heeft u zelf al diverse middelen tegen zilvervisjes geprobeerd. Waarschijnlijk tevergeefs.

Hieronder zullen we uitleggen waarom een middel tegen zilvervisjes wat u in de supermarkt kunt kopen vaak niet werkt en wat u in plaats daarvan het beste kunt doen.

Zilvervisjes

Zilvervisjes zijn kleine insecten die warme, vochtige en donkere plekken opzoeken.

Ze worden ook wel worden ook wel ‘suikergasten’ genoemd en zijn te herkennen aan hun wortelvormige, glanzend grijze lichaampjes.

Ze hebben een breder uitvallende kop met meerdere antennes. We hebben het hier over een plaag insect.

Zilvervisjes brengen schade aan in uw woning omdat zij leven van samengestelde koolhydraten die verwerkt zitten in onder andere: behang plaksel, aardappelen, katoen, karton en boeken.

Voor veel huishoudens veroorzaken deze primitieve insecten veel last.

Als u zilvervisjes ontdekt in uw woning is dit meestal in uw badkuip, wasbak, wc of kasten. Vaak omdat ze op gladde oppervlaktes minder snel kunnen bewegen kunt u ze zien.

Gelukkig zijn er zijn meerdere manieren om dit te bestrijden en in eerste instantie te voorkomen.

Zilvervisjes voorkomen

Zilvervisjes houden van vochtige ruimtes het is dus een aanrader goed te ventileren en de luchtvochtigheid te controleren met een met een goede girometer.

Ook loszittende stukken behang en plinten zijn een paradijs voor deze beestjes omdat deze altijd donker en vochtig zijn. Zorgt u dan ook dat deze naadloos aangesloten zijn en houd de plekjes achter de meubels in de gaten op vraatschade.

Middel tegen zilvervisjes

Mocht u toch zilvervisjes ontdekken in uw woning is het belangrijk hier serieus iets aan te doen aangezien deze beestjes redelijk oud kunnen worden en zich relatief snel voortplanten.

U kunt een gifspray (spuit tegen zilvervisjes) aanschaffen maar dit heeft meerdere nadelen.

Een daarvan is dat de spray zeer giftig is en dan ook ongezond om in te ademenen. Dit is tijdens het gebruik moeilijk te voorkomen.

Een ander nadeel is dat u niet exact kunt weten waar de beestjes zich precies bevinden. Wel maakt deze spray het voor de zilvervisjes het natuurlijk een stuk onprettiger om rond te lopen in uw woning.

Met de zilvervisjes spray als middel tegen zilvervisjes zult u ongetwijfeld veel zilvervisjes kunnen doden. U zult echter nooit de hele plaag van zilvervisjes ermee verdelgen omdat u het probleem niet bij de bron aan pakt. Dit is dan ook de reden waarom zilvervisjes voor veel mensen een terugkerend probleem zijn.

Een natuurlijkere en duurzamere manier is om alsnog voor een goede ventilatie te zorgen want er is een grote kans dat ze niet lang leven met een lage luchtvochtigheid. Dit is echter meer gericht op het voorkomen van zilvervisjes.

Een ander middel tegen zilvervisjes zijn lijmvallen. Dit zijn smeersels die u aanbrengt op gebieden waar u denkt dat de beestjes zich bevinden. Ze trekken de beestjes aan en vervolgens blijven ze hier op vast kleven.

Lijmvallen zijn voor niet al teveel geld te krijgen, de vraag is wel of dit de meest hygiënische methode is. Ook bij lijmvallen zult u veel zilvervisjes kunnen vangen, maar nooit van het probleem afraken omdat u de plaag niet bij de bron aanpakt. Een lijmval werkt namelijk alleen voor de zilvervisjes die hier toevallig over heen lopen.

Naast lijmvallen zijn er ook andere middelen tegen zilvervisjes zoals doosjes, plakstrips en tape rollen varianten. Ook bij deze middelen twijfelen experts over de werking hiervan.

middel tegen zilvervisjes

Hulp tegen zilvervisjes

Het beste middel tegen zilvervisjes is dan ook om aanvraag te doen naar een ongedierte bestrijding.

Zij kunnen ook het beste vaststellen dat het hier om zilvervisjes gaat of over papiervisjes, die overigens nog meer schade toe kunnen brengen. Per regio zijn er meerdere ongedierte bestrijders die in een mum van tijd voor uw klaarstaan.

Wanneer u ongedierte bestrijding aanvraagt weet u dat u verlost bent van elk soort plaag dier dan ook. Zij zijn expert zijn op het gebied van al deze kleine boosdoeners, omdat het personeel veel ervaring heeft en gediplomeerd zijn op dit vakgebied.

Ze zijn dag en nacht bereikbaar en bieden binnen 24 uur hulp. Ook geven ze deskundig advies en is een goede communicatie voor hun erg belangrijk. Nader kunt u bellen voor informatie en een na inspectie wanneer die nodig is.

Wilt u hulp bij het bestrijden van zilvervisjes. Wij brengen u snel en vrijblijvend in contact met een ongediertebestrijder. Bel hiervoor met het nummer onderaan deze pagina of schakel een bestrijder in via het formulier op deze pagina.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8506, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte