Zilvervisjesinhuisbestrijden.nl Gratis advies en oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Bel ons direct

085 - 029 8506

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
Ongediertebestrijding bij zilvervisjes

Ongediertebestrijding bij zilvervisjes

Zilvervisjes zijn nooit gewenst in uw huis.

De insecten komen vooral voor in vochtige ruimtes. U vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers, omdat het daar vochtig is.

Maar ook plekken die op het eerste gezicht minder vochtig lijken, kunnen de zilvervisjes aantrekken zoals onder de vloerbedekking of in een boekenkast.

Ongediertebestrijding bij zilvervisjes is dan ook gewenst. Hieronder leggen we uit hoe u te werk kunt gaan.

Wat zijn zilvervisjes?

Een zilvervisje is een insect zonder vleugels. Het beestje is bedekt met fijne schubben. Het diertje is zo’n 0,7 tot 1,5 cm lang. Hij heeft een grijsachtige kleur met spikkels aan de achterzijde.

Wat eten deze insecten?

Zilvervisjes zijn geen fan van suiker. Ze eten daarentegen samengestelde koolhydraten zoals zetmeel in brood. Ze eten geen zuivere wol. Bovendien eten deze dieren ook zeer graag van schimmels.

Zilvervisjes kunnen bijna een heel jaar zonder eten overleven.

Zijn deze beestjes gevaarlijk?

Zilvervisjes zijn ongedierte die niet onmiddellijk schadelijk zijn voor de mens. Toch betekent dit niet dat u er geen hinder van kan ondervinden. Maar vaak ziet dit er niet zo mooi uit. Ongediertebestrijding bij zilvervisjes is dan ook gewenst.

Brengen deze dieren schade aan aan mijn woning?

Dit ongedierte beschadigt niet rechtstreeks uw huis.

Ze verdwijnen in kieren en gaten wanneer de lichten aangaan. Enkel bij grote aantallen kunnen de dieren gevaarlijk zijn. Bovendien let u beter op met keukenkastjes met eten erin, aangezien de beestjes daar naar toe worden gelokt.

Kunt u deze insecten vermijden?

Zilvervisjes verspreiden zich via naden en kieren door uw huis. U kan dan ook het beste deze goed te dichten. Wanneer u veel boeken bijhoudt, dan kunt u deze beter niet opbergen in een doos op zolder, maar deze plaatst u beter in een afgesloten kunststofbox.

Ten tweede is het belangrijk dat u uw huis goed ventileert. Een warm huis is immers aantrekkelijk voor insecten, in tegenstelling tot een koeler huis (onder 18 graden) waarbij er weinig vochtigheid is.

U kan ook kiezen voor huismiddeltjes door bijvoorbeeld een halve aardappel in een open plastic zak te leggen. Hier komen de insecten namelijk op af. Dit zal echter nooit de aard van het probleem aanpakken.

Professionele ongediertebestrijding bij zilvervisjes

Soms kunt u nog zo goed proberen te vermijden om de insecten tegen te komen, of probeert u zelf wat middeltjes er tegen, toch kunt u soms overlast blijven behouden van de diertjes.

Het beste wat u dan kunt doen, is kiezen voor een professionele ongediertebestrijding bij zilvervisjes.

De professionele ongediertebestrijding bij zilvervisjes weten perfect hoe ze de diertjes kunnen opsporen, wat ze ertegen kunnen doen en hoe dit veilig kan gebeuren… Het is soms het veiligst voor uzelf en uw omgeving om dit professioneel te laten uitvoeren.

Ongediertebestrijding bij zilvervisjes

Wat is de prijs voor een professionele ongediertebestrijding bij zilvervisjes?

Wanneer u op het internet professionele diensten voor de ongediertebestrijding in huis invoert, dan ziet u dat er vaak geen prijzen worden vermeld. Dit betekent dat het afhankelijk is geval per geval, en dat u voor de prijs beter contact opneemt met de bestrijdingsdienst zelf.

Dit is ook hier het geval. Omdat iedere woning uniek is en de kosten voor het bestrijden van zilvervisjes af hangt van waar de nesten zich bevinden, hoeveel nesten er zijn en de staat van uw woning, is het erg lastig om een indicatie te geven van de kosten.

Wanneer u contact met ons opneemt en uw situatie beschrijft kunnen wij wel een schatting maken van de kosten.

Nog verdere vragen?

Het is heel normaal dat u nog steeds vragen heeft over de bestrijding van zilvervisjes. Hiervoor neemt u het best contact op met de bestrijdingsdienst zelf. Zij kunnen u een op maat gemaakt antwoord bieden op al uw vragen.

Wij kunnen u hier overigens mee helpen.

Dit kan door vrijblijvend te bellen met het nummer onderaan deze pagina of door contact op te nemen via dit formulier.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8506, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte